Jak fotografii dostat na papír?

Pokud se ti některé fotky líbí tolik, že je chceš mít na papíře, máš několik možností.

První platí v případě že máš tiskárnu, která umí barevný tisk ve foto kvalitě. V tom případě si stáhni fotku v tom největším rozlišení (1600x1200) tak, že na toto rozlišení přepneš při prohlížení obrázku, klikneš přímo na obrázek pravým tlačítkem myši a vybereš "uložit obrázek jako". Potom si uložený obrázek vytiskneš v nějakém programu pro to určeném (máš-li takovou tiskárnu, máš k ní i potřebný program).

Druhá možnost je využití takzvaných online minilabů (jeden je například na www.fotolab.cz). Obrázky si stáhneš stejně jako v prvním případě a potom je přidáš do objednávky v online minilabu. Jak to udělat už najdeš přímo tam. V objednávce je možné si vybrat místo, kde si fotky vyzvedneš, nebo si je můžeš nechat poslat poštou (to je ale dražší o poštovné, takže se to vyplatí jen když jich bude víc).

V každém případě je důležité použít pro tento účel obrázek v nejvyšší kvalitě (1600x1200). Z tohoto rozlišení lze v minilabu zhotovit fotku 10x15. Připrav se ale, že stahování obrázku chvíli potrvá.

zavřít okno